Ξενοδοχεία και μικρά καταλύματα στην Ελβετία από το hotels.uti.gr
Similar ads Ads from this seller Contact seller Tell-a-friend Print

« Prev

Ξενοδοχεία και μικρά καταλύματα στην Ελβετία από το hotels.uti.gr

Description:

Ψάχνετε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Αυστρία (Ζηρίχη, Γενεύη, Βέρνη, Βασιλεία, Λουκέρνη, Λωζάνη, Ιντερλάγκεν, Νταβός κτλ)  για το επαγγελματικό σας ταξίδι ή τις διακοπές σας???

Το uti.gr έχει εξασφαλίσει μέσα από τις συνεργασίες του με μεγάλους οργανισμούς, πολλές υπηρεσίες για την γρήγορη και ασφαλή οργάνωση του ταξιδιού σας, αλλά και κατά την διάρκεια του, την πλήρη υποστήριξη.

Εσείς απλά και γρήγορα αναζητήστε μέσα από εκατοντάδες καταλύματα το ξενοδοχείο ή το διαμέρισμα σας, με πολλά κριτήρια εύρεσης, δημοφιλείς προορισμούς, σημεία ενδιαφέροντος, χάρτες, αστικές συγκοινωνίες (Τραίνα - Μετρό - Λεωφορεία - Τραμ), αεροδρόμιαλιμάνια, και πολλές άλλες προτάσεις με πολλούς συνδυασμούς.

Φτιάξτε σήμερα το πακέτο των διανυκτερεύσεων στα μέτρα σας επωφεληθείτε των καθημερινών προσφορών και ταξιδέψτε με εγγύηση!!!

Περιηγηθείτε  εδώ hotels.uti.gr

General details:

Sold by: www.uti.gr (0 / # 0)
Email: uti@uti.gr

Member Contact Details

Company s Name uti.gr
Activity Υπηρεσίες Πρόσβασης σε Ηλεκτρονικά Δίκτυα Επικοινωνίας (Internet)
Address Πέτρα
Prefecture Λέσβου
Post Code 811 09
Telephone +30 697 9929229
Telephone 2 +30 22530 41227
Fax +30 22530 41260

Details for the registration at the Yellow - White Pages of uti.gr

Presentation at the
White-Yellow Pages
Yes
Description of the company s activity
(max 255 characters)
Η δικτυακή πύλη του www.uti.gr προσφέρει ηλεκτρονικά συστήματα online προβολής, διαφήμισης και κρατήσεων. Ενδεικτικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες του www.uti.gr είναι: Αεροπορικά - Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κρατήσεις δωματίων όλων των κατηγόριων και των τύπων πολλών καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με τα διεθνείς CRS συστήματα. On line Τουριστικά Πακέτα σε συνδυασμό πτήσης και ξενοδοχείου ή πτήσης και αυτοκινήτου ως επίσης την προβολή και την πώληση πακέτων των τουριστικών γραφείων σε όλο τον κόσμο για μεμονωμένους και γκρουπ. On line Ξενοδοχεία και διαμερίσματα σε όλο τον κόσμο, το hotels.uti.gr παρουσιάζει σε συνεργασία με την Booking.com την μηχανή κρατήσεων καταλυμάτων για τα ταξίδια, και τις διακοπές σας σε όλο τον κόσμο μαζί με αναλυτικές παρουσιάσεις των προσφερόμενων υπηρεσιών και των δωματίων. Ενοικιάσεις - ναυλώσεις σκαφών αναψυχής μέσα από το yachting.uti.gr, ως επίσης και πολλές πληροφορίες για πρόγνωση καιρού, λιμάνια, διαδραστικούς χάρτες, πωλήσεις σκαφών και όλων των ειδών που έχουν σχέση με την θάλασσα. Την βάση δεδομένων για την προβολή Μικρών Αγγελιών και Μεγάλων Παρουσιάσεων κάτω από το www.uti-mikresagelies.gr. Το www.uti.gr μεταξύ των άλλων, προβάλει πολλές πληροφορίες για τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με τα ποιο έγκυρα ενημερωτικά sites.

Ad Details

175 63
Google map Λεωφ. Αγίας Βαρβάρας, Παλαιό Φάληρο
Ad id: 1047
Region: Ελλάδα / _Νότια Προάστια
Ad views:1146
Ad expires: 03.04.2019 (in 44 days)
Added: 14.01.2015
Current rating (after 0 votes) Grade

Comments

Do you have any comments? You may add it after you login.
Double right click on your mouse for Zoom Out (-) on the google map and double left click on your mouse for Zoom In (+) on the map of google map. By pressing the google image you open the satellite google map.
Search