Ξενοδοχεία και μικρά καταλύματα στην Αυστρία από το hotels.uti.gr
Όμοιες Αγγελίες Όλες οι Αγγελίες του Επικοινωνία Στείλτε το σε φίλο Εκτύπωση

Επόμενο »

Ξενοδοχεία και μικρά καταλύματα στην Αυστρία από το hotels.uti.gr

Περιγραφή:

Ψάχνετε ξενοδοχειακό κατάλυμα στην Αυστρία (Βιέννη, Σάλτσμπουργκ, Λιντς, Γκρατς, Ινσμπρουκ, Κιτσμπουχελ, Τιρόλο κτλ)  για το επαγγελματικό σας ταξίδι ή τις διακοπές σας???

Το uti.gr έχει εξασφαλίσει μέσα από τις συνεργασίες του με μεγάλους οργανισμούς, πολλές υπηρεσίες για την γρήγορη και ασφαλή οργάνωση του ταξιδιού σας, αλλά και κατά την διάρκεια του, την πλήρη υποστήριξη.

Εσείς απλά και γρήγορα αναζητήστε μέσα από εκατοντάδες καταλύματα το ξενοδοχείο ή το διαμέρισμα σας, με πολλά κριτήρια εύρεσης, δημοφιλείς προορισμούς, σημεία ενδιαφέροντος, χάρτες, αστικές συγκοινωνίες (Τραίνα - Μετρό - Λεωφορεία - Τραμ), αεροδρόμιαλιμάνια, και πολλές άλλες προτάσεις με πολλούς συνδυασμούς.

Φτιάξτε σήμερα το πακέτο των διανυκτερεύσεων στα μέτρα σας επωφεληθείτε των καθημερινών προσφορών και ταξιδέψτε με εγγύηση!!!

Περιηγηθείτε  εδώ hotels.uti.gr

Πληροφορίες:

Καταχωρήθηκε από: www.uti.gr (0 / # 0)
E-mail στο προβαλλόμενο: uti@uti.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας Μέλους

Επωνυμία-Εταιρική Μορφή uti.gr
Δραστηριότητα Υπηρεσίες Πρόσβασης σε Ηλεκτρονικά Δίκτυα Επικοινωνίας (Internet)
Διεύθυνση Πέτρα
Νομός Λέσβου
Ταχ. Κώδικας 811 09
Τηλέφωνο +30 697 9929229
Τηλέφωνο 2 +30 22530 41227
Φαξ +30 22530 41260

Στοιχεία για καταχώρηση στις Yellow - White Pages του uti.gr

Εμφάνιση σε White-Yellow Pages Ναί
Κατηγορία Επιχείρησης
(1ή2 κλικ επάνω στο αναδυόμενο
μενού και επιλέξτε την κατηγορία
με το αρχικό Ελληνικό γράμμα)
Ηλεκτρονικό Εμπόριο
Περιγραφή Δραστηριότητας
(μέγ. 255 χαρακτ.)
Η δικτυακή πύλη του www.uti.gr προσφέρει ηλεκτρονικά συστήματα online προβολής, διαφήμισης και κρατήσεων. Ενδεικτικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες του www.uti.gr είναι: Αεροπορικά - Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, κρατήσεις δωματίων όλων των κατηγόριων και των τύπων πολλών καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με τα διεθνείς CRS συστήματα. On line Τουριστικά Πακέτα σε συνδυασμό πτήσης και ξενοδοχείου ή πτήσης και αυτοκινήτου ως επίσης την προβολή και την πώληση πακέτων των τουριστικών γραφείων σε όλο τον κόσμο για μεμονωμένους και γκρουπ. On line Ξενοδοχεία και διαμερίσματα σε όλο τον κόσμο, το hotels.uti.gr παρουσιάζει σε συνεργασία με την Booking.com την μηχανή κρατήσεων καταλυμάτων για τα ταξίδια, και τις διακοπές σας σε όλο τον κόσμο μαζί με αναλυτικές παρουσιάσεις των προσφερόμενων υπηρεσιών και των δωματίων. Ενοικιάσεις - ναυλώσεις σκαφών αναψυχής μέσα από το yachting.uti.gr, ως επίσης και πολλές πληροφορίες για πρόγνωση καιρού, λιμάνια, διαδραστικούς χάρτες, πωλήσεις σκαφών και όλων των ειδών που έχουν σχέση με την θάλασσα. Την βάση δεδομένων για την προβολή Μικρών Αγγελιών και Μεγάλων Παρουσιάσεων κάτω από το www.uti-mikresagelies.gr. Το www.uti.gr μεταξύ των άλλων, προβάλει πολλές πληροφορίες για τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με τα ποιο έγκυρα ενημερωτικά sites.

Στοιχεία Καταχώρησης

175 63
Google map Λεωφ. Αγίας Βαρβάρας, Παλαιό Φάληρο
Κωδικός Παρουσίασης: 953
Περιοχή: Ελλάδα / _Νότια Προάστια
Επισκεψημ.:4663
Λήξη: 30.03.2019 (μέσα 39 Ημέρες)
Ημ.Καταχ.: 22.10.2012
Η τρέχουσα εκτίμηση (Μετά 1 votes) Βαθμολογία

Παρατηρήσεις

Έχετε κάποιες παρατηρήσεις; Μπορείτε να καταχωρήστε τις παρατηρήσεις σας μετά από την εισαγωγή σας.
Διπλό δεξί κλικ στο ποντίκι για Zoom Out (-) επάνω στη περιοχή του χάρτη Google και για Zoom In (+) διπλό αριστερό κλικ στο ποντίκι, επάνω στη περιοχή του χάρτη Google. Μπορείτε πιέζοντας στο σήμα να ανοίξετε τον χάρτη της google για αναλυτικότερη παρουσίαση της περιοχής.
Εύρεση